Interlogis d.o.o., Kranj

Tell your provider that you've seen the presentation on the portal TransportWays.eu and recommend it to the others.

EN - English

Interlogis d.o.o. - logistic comapany

We built an European and global network of carefully selected partners to ensure that Interlogis can offer you a full range of international transportation and logistics services.

Our philosophy is never based on the fact that things are definitive. Our network is continually perfected and growing. Based on small, autonomous and flexible partners whose services are tailored to circumstances of their domestic markets and customers.

The aim of our network is to provide time and economic savings to our customers.

For more informations please visit our web site www.interlogis.si or write to info@interlogis.si

SL - Slovene

Interlogis d.o.o. - logistične in druge organizacijske storitve

Logistično podjetje Interlogis

Interlogis je logistično podjetje  z dolgoletnimi izkušnjami. Lasten distribucijski center omogoča številne storitve, kot sta npr. transport in logistika. Dostava pošiljk je možna na različne načine. Omogočamo kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. Transport in logistika zajemata tudi carinsko posredovanje, kar Interlogis napravi zanesljivo in učinkovito logistično podjetje.

Distribucijski center z vso mehanizacijo

Lasten distribucijski center in skladiščni prostori omogočajo skladiščenje blaga in tudi carinsko posredovanje. Distribucijski center in skladišče, veliko 800m2, omogočata, da je dostava pošiljk po Sloveniji opravljena v 12 urah ali manj. Seveda omogočamo tudi mednarodni kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. To pomeni, da je Interlogis logistično podjetje, ki je mednarodno orientirano in uveljavljeno.

Carinsko posredovanje

Carinsko posredovanje je izrednega pomena za mednarodno poslovanje in seveda odgovornost za vsako logistično podjetje. Distribucijski center in s tem carinsko posredovanje omogočata distribucijo blaga do končnih uporabnikov in da je dostava pošiljk točna in natančna. Carinsko posredovanje pri podjetju Interlogis je hkrati ekonomsko ugodno in varno. Transport in logistika potekata na osnovi individualnega dogovora.

Transport in logistika

Transport in logistika sta temelja za logistično podjetje Interlogis in njegovo delovanje. Ta deluje po predpisih konvencije CMR, ki natančno opredeljuje področja in storitve kot so transport in logistika, dostava pošiljk in carinsko posredovanje. To seveda vključuje tudi kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. Logistično podjetje in distribucijski center Interlogis so zagotovilo, da bodo transport in logistika, carinsko posredovanje in dostava pošiljk izvedeni strokovno in hitro.

Logistično podjetje Interlogis:

Logistično podjetje
Distribucijski center
Carinsko posredovanje
Transport in logistika
Dostava pošiljk
Kamionski prevoz
Kontejnerski prevoz
Ladijski prevoz
Letalski prevoz

info@interlogis.si

Interlogis d.o.o.

Struževo 66

4000 Kranj

Country: SLO. [Slovenia]

TEL: 00386 04 23 19 481

TEL: 00386 041 605 516

Web site: http://www.interlogis.si

Language: slovenščina, angleščina

[All offers from this company]
Tell your provider that you've seen the presentation on the portal TransportWays.eu and recommend it to the others.