MOBIUS d.n.o., Ljubljana

Tell your provider that you've seen the presentation on the portal TransportWays.eu and recommend it to the others.

EN - English

COURIER SERVICES IN LJUBLJANA

If you require a quick info about our courier services in Ljubljana, around Slovenia or maybe even Europe, please write directly to our email or give us a call.

SL - Slovene

KURIRSKA SLUŽBA, HITRA DOSTAVA LJUBLJANA

Dostava pošiljk v Ljubljani ali kjerkoli v Sloveniji. Prevzem pošiljk v roku 30 min ali manj. Nujno storitev v Ljubljani ali okolici opravimo v roku 1 ure. Pošiljke izven Ljubljane - kamorkoli v Sloveniji dostavimo v 3 urah.

Med mestne kurirske storitve sodijo opravila med vašimi poslovnimi partnerji, na banki, pošti, DURS-u, sodišču, pri notarju, na zavarovalnicah, na avtobusni ter železniški postaji, ipd. Na dom vam takoj dostavimo kupljene pohištvene elemente, belo tehniko in drugo opremo, le da ne presega dimenzij 190x110x100 cm (dolžina x širina x višina). Elemente večjih dimenzij pa vam lahko dostavimo po dogovoru s tovorno prikolico ali na strešnem prtljažniku. Organiziramo tudi dostavo pohištva iz avstrijske Ikea-e. Vsaka pošiljka je prevzeta in vročena na osnovi pošiljateljevega in prejemnikovega lastnoročnega podpisa. Zagotavljamo vam, da bo vaša pošiljka dostavljena na svoje mesto, naj bo to v mestu ali kjerkoli v Sloveniji.

Možnost plačila: MONETA, MASTER CARD, KARANTA, AMERICAN EXPRESS, VISA, DINERS CLUB INTERNATIONAL

Pokličite, pa bomo zrihtal !

MOBIUS d.n.o.

Abramova ulica 3

1000 Ljubljana

Country: SLO. [Slovenia]

TEL: 00386 (0)41 689 121

Web site: http://www.zrihtaj.si

[All offers from this company]
Tell your provider that you've seen the presentation on the portal TransportWays.eu and recommend it to the others.