najem snežnih sani
izposoja vodnih skuterjev
ATV najem
štirikolesnik
adrenalinska doživetja

SKI & SEA d.o.o., Polzela

SL - Slovene
ORGANIZACIJA DOGODKOV, IZPOSOJA ŠTIRIKOLESNIKOV, GOSENIČARJEV, MOTORNIH SANI

Ste jih že preizkusili?
Pridružite se!

Si tudi vi večkrat želite preskusiti novosti in občutiti ter doživeti vse lepote neznanega ali manj znanega. Si želite da bi pred pomembno odločitvijo in nakupom preizkusili v kaj se spuščate.

Poznamo rešitev.

V kolikor želite to ali pa še kaj več vam podjetje SKI&SEA ponuja novost na Slovenskem tržišču poimenovano NEPOZABNA AVANTURA. Pod tem nazivom se skriva marsikaj. Lahko si najamete prevozna sredstva znamk BRP Ski-doo in BRP LYNX  (motorne sani), BRP Can-Am (ATV štirikolesniki), BRP Can-Am APACHE (ATV goseničarji) ali BRP Sea-doo (vodni skuterji in Jet gliserji) ter sami doživite nepozabno avanturo, potrošite odvečni adrenalin hkrati pa preizkusite model, ki vam je všeč oziroma ga želite kupiti.

Ponudbo smo prilagodili tudi drugim povpraševanjem in zahtevam ter pripravili prav posebne programe za podjetja. Za sodelovanje se z nami lahko dogovorite pri pripravi »Team Building« programov ali pa samo kot popestritev poslovnih dogodkov in družabnih srečanj.

V kolikor vam po krvi drvi adrenalin ali pa so vam ga vzbudili naši pripomočki in naša ponudba sedaj veste kako in kaj ter predvsem kam. Vse informacije vam bomo posredovali v podjetju SKI&SEA, kjer si ob tem že lahko dogovorite in si rezervirate svojo nepozabno avanturo.

V podjetju SKI&SEA vam bomo  z veseljem pomagali izbrati vašo nepozabno avanturo.

Podjetje Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozil in dodatne opreme. Brp ponuja širok program: štirikolesniki Can-Am, Sea-doo vodni skuterji in športni čolni, Ski-Doo in Lynx motorne sani ter izvenkrmni motorji Evinrude. Poleg rekreativnih vozil je podjetje Ski&Sea tudi generalni uvoznik in serviser avtomobilov Cadillac, Corvette in Hummer.


SKI & SEA d.o.o. [All advertisements of this company]

Ločica ob Savinji 49/b

3313 Polzela

Country: SLO. [Slovenia]

TEL: 00386 (0)3 492 00 40

Web site: https://www.ski-sea.com

Tell your provider that you've seen the presentation on the portal TransportWays.eu and recommend it to the others.

Random providers

AVTOPREVOZNIŠTVO LUKMAN, SELITVENI SERVIS IN DRUGE PREVOZNE STORITVE, Sebastijan Lukman s.p.
TransportWays.eu, all rights reserved | E-mail: info@TransportWays.eu | LEGAL NOTICE