Interlogis d.o.o., Kranj

EN - Englisch
Interlogis d.o.o. - logistic comapany

We built an European and global network of carefully selected partners to ensure that Interlogis can offer you a full range of international transportation and logistics services.

Our philosophy is never based on the fact that things are definitive. Our network is continually perfected and growing. Based on small, autonomous and flexible partners whose services are tailored to circumstances of their domestic markets and customers.

The aim of our network is to provide time and economic savings to our customers.

For more informations please visit our web site www.interlogis.si or write to info@interlogis.si


SL - Slowenisch
Transport in logistika

Transport in logistika sta temelja za logistično podjetje Interlogis in njegovo delovanje. Ta deluje po predpisih konvencije CMR, ki natančno opredeljuje področja in storitve kot so transport in logistika, dostava pošiljk in carinsko posredovanje. To seveda vključuje tudi kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. Logistično podjetje in distribucijski center Interlogis so zagotovilo, da bodo transport in logistika, carinsko posredovanje in dostava pošiljk izvedeni strokovno in hitro.

Logistično podjetje Interlogis


Interlogis je logistično podjetje  z dolgoletnimi izkušnjami. Lasten distribucijski center omogoča številne storitve, kot sta npr. transport in logistika. Dostava pošiljk je možna na različne načine. Omogočamo kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. Transport in logistika zajemata tudi carinsko posredovanje, kar Interlogis napravi zanesljivo in učinkovito logistično podjetje.

Distribucijski center z vso mehanizacijo

Lasten distribucijski center in skladiščni prostori omogočajo skladiščenje blaga in tudi carinsko posredovanje. Distribucijski center in skladišče, veliko 800m2, omogočata, da je dostava pošiljk po Sloveniji opravljena v 12 urah ali manj. Seveda omogočamo tudi mednarodni kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. To pomeni, da je Interlogis logistično podjetje, ki je mednarodno orientirano in uveljavljeno. 

Carinsko posredovanje

Carinsko posredovanje je izrednega pomena za mednarodno poslovanje in seveda odgovornost za vsako logistično podjetje. Distribucijski center in s tem carinsko posredovanje omogočata distribucijo blaga do končnih uporabnikov in da je dostava pošiljk točna in natančna. Carinsko posredovanje pri podjetju Interlogis je hkrati ekonomsko ugodno in varno. Transport in logistika potekata na osnovi individualnega dogovora.


Interlogis d.o.o. [Alle Anzeige diese Firma]

Struževo 66

4000 Kranj

Land: SLO. [Slowenien]

TEL: 00386 04 23 19 481

TEL: 00386 041 605 516

Internetseite: http://www.interlogis.si

Sprache : slovenščina, angleščina

Sagen Sie bitte dem Anbieter, dass Sie die Präsentation auf TransportWays.eu gesehen haben. Empfehlen Sie das Portal auch den anderen.

Zufällige Anbieter

Prevozi Tima Transfer d.o.o,
AVTOPREVOZNIŠTVO JOŽE DEBELJAK s.p.
Frigo prevozi do 20 ton
TransportWays.eu, alle Rechte vorbehalten | E-mail: info@TransportWays.eu | RECHTSMITTEILUNG